Leer wat nieuws

Meer weten over SEO, SEA, content, social media, Google of andere online facetten? Onze blog houdt jou op de hoogte van het laatste nieuws.

Volg ons ook op social media

Til je e-mailmarketing naar een hoger niveau met een van de koningen uit de e-mailmarketing sector. Mailchimp maakt het makkelijk ons automatische mails te versturen. Wat kan je er precies mee en wat zijn de voordelen?

Een nieuwe website maken lijkt zo eenvoudig, maar er komt een hoop bij kijken. Een goed begin is vaak het halve werk. In verschillende stappen zorgen wij voor een goed fundament, mooie visuals en snelle website. Welke stappen dat zijn lees je in dit bericht.

Wat is SEA? Waar staat het voor en wat houdt het nou eigenlijk in? Hoe zet je een campagne op en waar kan je er een aan herkennen? Wat zijn de voordelen, en wat is nou eigenlijk het verschil met SEO? Veel vragen, maar we leggen het allemaal uit in deze blog. 

Net zoals multinationals inhaken op de gebeurtenissen van het EK? Het lijkt lastig voor kleinere bedrijven om dit ook te bereiken. Maar niks is minder waar! Wij vertellen je hoe jij scoort met je product of merk tijdens het EK.

Je winkelvoorraad verkopen via social media? Het is mogelijk via Instagram Shopping. Hoe begin je hier mee? Wij helpen een handje door de Shopping tool van Instagram toe te lichten.

Lassende meneer

Case

2you marketing bouwde een custom WordPress thema voor de Openbare Werkplaats, om 45+ cursussen in twee talen te verkopen.

Hoe kan je met de inzet van marketing Black Friday omzetten tot een succesvol begin van de feestdagen als ondernemer? De grootste kortingen, beste deals en onmisbare koopjes. We komen ze allemaal tegen tijdens Black Friday.

Stel je voor, je stuurt via WhatsApp een bericht naar je vriend of vriendin en uit het niets verschijnt er een advertentie midden in je gesprek. Het klinkt onwaarschijnlijk, en dat is het ook! Toch zijn er manieren om WhatsApp te gebruiken in je marketingstrategie. Hoe dat precies werkt, lees je hier!

Het begon bij Snapchat, werd populair via Instagram en verspreidde zich later naar andere social media platformen zoals Facebook, LinkedIn, Youtube en zelfs Whatsapp. Nu moet ook Google eraan geloven: stories! Hoe dit werkt op Google?

Als bedrijf je werknemers (letterlijk) in de picture zetten? Daar scoor je nog eens punten mee! Hoe dit precies werkt, dat lees je in onze nieuwe blog over Employee Generated Content.

Als bedrijf je werknemers (letterlijk) in de picture zetten? Daar scoor je nog eens punten mee! Hoe dit precies werkt, dat lees je in onze nieuwe blog over Employee Generated Content.

Ready 2 get started?

Wij wel, dus neem vooral contact op!

Logo website 2you marketing

Groeien in jouw sector? 2you marketing is de creatieve marketing partner die MKB en organisaties helpt te groeien dankzij slimme marketingstrategieën.

CONTACT

+31 (0)6 36505577

info@2youmarketing.nl 

Spinnekop 2-3 (kantoor 2H),
1444 GN, Purmerend

Copyright © 2022 2you marketing – All Rights Reserved  |  Privacy verklaring  |  Cookiebeleid