Contentcreatie & beheer

Al je social media platformen bijhouden kan veel tijd kosten. Een Instagram story hier, een LinkedIn post daar, en vergeet nou niet dat filmpje op Facebook te zetten! Om de controle te behouden helpen we je graag met het creëren en beheren van al je content.

Contentcreatie & beheer

Al je social media platformen bijhouden kan veel tijd kosten. Een Instagram story hier, een LinkedIn post daar, en vergeet nou niet dat filmpje op Facebook te zetten! Om de controle te behouden helpen we je graag met het creëren en beheren van al je content.

Marlon en Stijn poseren voor Over Ons

Want jij wilt toch ook niet teveel tijd besteden aan het maken van posts in tientallen verschillende formaten? Of het nou gaat om Facebook, Instagram, LinkedIn of elk ander social media platform, wij staan voor je klaar! Bekijk wat we voor jou kunnen betekenen.

Instagram contentcreatie

Snel een selfie delen of kattenfilmpje liken? Dat is niet het enige wat op het platform van Instagram gebeurt. Tegenwoordig zijn er al meer dan 25 miljoen bedrijfsprofielen te vinden. Instagram is door de tijd heen veranderd naar één van de grootste platformen om met elkaar in contact te komen. Een unieke kans dus voor jou en je bedrijf om op te vallen met content en nieuwe klanten te bereiken!

Facebook contentcreatie

Met tientallen dochterondernemingen waaronder Instagram en WhatsApp is Facebook de grote leider als het gaat om social media platformen. Weet jij iemand op te noemen die Facebook niet kent? Wij ook niet! Of het nou gaat om video’s, foto’s of teksten, alles kan terecht op Facebook. Het platform biedt vele mogelijkheden om creatief uit de hoek te komen. Een unieke kans dus om je bedrijf creatief in de schijnwerpers te zetten! 

LinkedIn contentcreatie

Zakelijke connecties bijhouden via social media? LinkedIn is de nummer één als het gaat om zakelijke social media. Voor bedrijven ideaal om business to business campagnes uit te voeren. Hier heb je echter wel goede content voor nodig. Wist je bijvoorbeeld dat een goede foto bij een LinkedIn post zorgt voor ongeveer 98% meer kans op reacties? Of dat berichten die eindigen met een vraagteken ruim 50% meer betrokkenheid genereren? Klaar om de interactie met je doelgroep te beginnen? Lees snel verder!

Social media beheer

Al je social media platformen bijhouden kan veel tijd kosten. Een Instagram story hier, een LinkedIn post daar, en vergeet nou niet dat filmpje op Facebook te zetten! Om de controle te behouden helpen we je graag met het creëren en beheren van al je content. Want jij wilt toch ook niet teveel tijd besteden aan het maken van posts in tientallen verschillende formaten?

Ready 2 get started?

Wij wel, dus neem vooral contact op!

Logo website 2you marketing

Groeien in jouw sector? 2you marketing is de creatieve marketing partner die MKB en organisaties helpt te groeien dankzij slimme marketingstrategieën.

CONTACT

+31 (0)6 36505577

info@2youmarketing.nl 

Spinnekop 2-3 (kantoor 2H),
1444 GN, Purmerend

Copyright © 2022 2you marketing – All Rights Reserved  |  Privacy verklaring  |  Cookiebeleid