Search engine marketing

Search engine marketing, ook wel zoekmachine marketing genoemd, is de verzamelnaam van verschillende specialismen waardoor jouw website gevonden wordt.

Search engine marketing

Search engine marketing, ook wel zoekmachine marketing genoemd, is de verzamelnaam van verschillende specialismen waardoor jouw website gevonden wordt.

Marlon en Stijn poseren voor Over Ons

Door een goede campagnestructuur in combinatie met het juiste budget zorg je ervoor dat jouw pagina door de juiste mensen gevonden wordt. Maar je wilt natuurlijk niet teveel geld uitgeven, of budget kwijtraken aan kliks die niets opleveren! Wij helpen je daarom graag met het opzetten en analyseren van een meesterlijke campagne, zodat jij je kan focussen op waar je echt goed in bent. Interesse om gevonden te worden? Zoek dan niet verder en bekijk de mogelijkheden.

Google Ads

Jouw bedrijf altijd op de toppositie bij een zoekresultaat in Google? Dan is adverteren via Google Ads misschien iets voor jou! Door Google Ads campagnes te draaien zullen er binnen no time meer bezoekers op jouw website komen, waardoor de conversies toenemen. Google Ads is dé tool om je product of dienst vindbaar te maken. Door de juiste zoekwoorden te targeten komt jouw bedrijf als eerste naar voren in de Google resultaten.

Google Display

Jouw merknaam beter bekend laten worden onder jouw doelgroep en daarnaast meer conversies op jouw website? Dan is het gebruik van Google Display misschien iets voor jou. Wij kunnen door effectief gebruik te maken van Display Advertising jouw website onderscheiden van de concurrentie.

Google Shopping

Jouw producten online zichtbaar maken op Google? Dat kan met Google Shopping! Google Shopping is dé catalogus om jouw producten visueel aan te tonen op Google. Wil jij je producten bovenaan de resultaten op Google? Waar wacht je dan nog op, lees snel verder! 

Google Analytics

Benieuwd hoe bezoekers van jouw website zich gedragen tijdens een bezoek? Dat is tegenwoordig eenvoudig in te zien door het gebruik van Google Analytics. Het online systeem van Google waar alle inzichten en data van het gedrag van een gebruiker op jouw website overzichtelijk in te lezen is.

Retargeting

Veel mensen op je website die niet converteren? Dan is retargeting misschien iets voor jouw bedrijf. Retargeting is een effectieve manier om gebruikers die jouw website al eens hebben bezocht, opnieuw via meerdere kanalen te prikkelen. De bezoekers hebben al eens jouw website bezocht en zijn waarschijnlijk dus geïnteresseerd in jouw diensten. Het is daarom effectief om deze doelgroep opnieuw te benaderen.

Ready 2 get started?

Wij wel, dus neem vooral contact op!

Logo website 2you marketing

Groeien in jouw sector? 2you marketing is de creatieve marketing partner die MKB en organisaties helpt te groeien dankzij slimme marketingstrategieën.

CONTACT

+31 (0)6 36505577

info@2youmarketing.nl 

Spinnekop 2-3 (kantoor 2H),
1444 GN, Purmerend

Copyright © 2022 2you marketing – All Rights Reserved  |  Privacy verklaring  |  Cookiebeleid