Wij zijn 2you marketing

Sinds 2020 helpen wij ZZP’ers en MKB’ers met het opzetten van succesvolle marketingcampagnes tegen een eerlijke prijs. Met onze expertise in marketing en design creëren wij een op maat gemaakte strategie voor jouw bedrijf.

Jouw eigen input staat bij ons hoog in het vaandel, daarom gaan wij graag het gesprek aan om te achterhalen wat nou écht bij jouw bedrijf past. Wij zullen altijd met je meedenken en gepast advies geven waar nodig.

Wie zijn wij?

Wij van 2you marketing zijn een online marketing & social media bureau in Purmerend. Wij helpen organisaties online zichzelf verder te ontwikkelen en samen het beste resultaat te bereiken. Hoe wij dit doen? Door onze uitgebreide kennis te gebruiken gecombineerd met data en techniek!

Stijn Eckes

Design & development

Stijn is ons aanspreekpunt als het aankomt op design & web development. Dankzij zijn studie Communication and Multimedia Design aan de Hogeschool van Amsterdam is Stijn heer en meester in deze twee gebieden. Creativiteit speelt een grote rol in het leven van Stijn. Er moet altijd geïnnoveerd worden, stilstaan is achteruit gaan. Verder staat Stijn bekend om zijn oog voor detail. Hij zou dan ook niet kunnen slapen in de nacht als een ontwerp niet pixel-perfect is uitgelijnd.

Marlon Visser

Marketing & content

Heb je het over marketing, dan heb je het over Marlon! Marlon laat jouw advertenties opvallen ten opzicht van de concurrentie. Hij is dé specialist als het aankomt op adverteren en content creatie. Na het afronden van de Bachelor Media, Informatie & Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam, ruilde hij ons kikkerlandje in om een Master in Digital Marketing te volgen in de Spaanse stad Valencia. Al spreekt hij geen vloeiend Spaans, is hij wel vloeiend in SEA, SEO en content creatie. Het streven bij Marlon is altijd het beste te halen uit elke campagne. De toppositie is altijd het einddoel van de campagne. Met zijn passie voor content marketing helpt hij jouw bedrijf om verder te groeien!

2you marketing helpt je gezien worden

Of het nou gaat om het hoogste resultaat op Google of om een pakkende social media feed. Bij 2you marketing zorgen wij er voor dat jouw bedrijf online zijn doelgroep bereikt. Dit doen wij met nauwkeurige targeting, voor ons staat de kwaliteit van websitebezoekers boven de kwantiteit. Jouw content komt langs bij mensen die er echt wat aan hebben.

Ready 2 get started?

Wij wel, dus neem vooral contact op!

Logo website 2you marketing

Groeien in jouw sector? 2you marketing is de creatieve marketing partner die MKB en organisaties helpt te groeien dankzij slimme marketingstrategieën.

CONTACT

+31 (0)6 36505577

info@2youmarketing.nl 

Spinnekop 2-3 (kantoor 2H),
1444 GN, Purmerend

Copyright © 2022 2you marketing – All Rights Reserved  |  Privacy verklaring  |  Cookiebeleid