Design & development

Een gloednieuwe website nodig? Of juist op maat gemaakte content nodig? Of een nieuwe huisstijl? Niets is ons te gek! Bekijk onze design & development diensten.

Design & development

Een gloednieuwe website nodig? Of juist op maat gemaakte content nodig? Of een nieuwe huisstijl? Niets is ons te gek! Bekijk onze design & development diensten.

Marlon en Stijn poseren voor Over Ons

Webdesign

Een website die aansluit op jouw huisstijl, goed te navigeren is en alle informatie weergeeft? Van te voren al zien hoe de website er uit komt te zien en niet achteraf aan hoeven te geven dat je er niet tevreden mee bent, waardoor de kosten oplopen? Dan is het handig om te beginnen met een ontwerp die de flow en stijl van de website van te voren al bepaald, oftewel webdesign.

Website development

Een nieuwe website of de huidige website een broodnodige update geven? Verschillende systemen koppelen aan jouw website zodat je administratie en contact met klanten makkelijker wordt? Een nieuwe e-commerce website opzetten en geen idee waar je moet beginnen? Dan ben je aan het goede adres bij 2you marketing.

Website hosting en beheer

Een goed beheer van de server waarop je website, email en mogelijk andere applicaties op draaien is van cruciaal belang voor je organisatie. Heeft u onvoldoende kennis en tijd om dit zelf bij te houden? Dan nemen wij van 2you marketing graag de webhosting voor jou uit handen.

Logo- en huisstijl ontwerp

Een huisstijl is de visuele presentatie van elk bedrijf. Door de ontworpen huisstijl overal consistent door te voeren, wordt de naamsbekendheid van het merk groter onder consument en medewerker. Het is daarom belangrijk dat er goed aandachtig gekeken wordt naar de mogelijkheden.

Bannering

Het is je vast wel eens overkomen. Je opent een website en ineens staat daar een grote advertentie van een merk, product of dienst die jij daarnet nog hebt opgezocht. Ofwel, Google Display advertising. Met deze vorm van online marketing is het mogelijk om jouw advertenties te tonen op websites waar jouw doelgroep graag komt.

Social media design

Ook zo jaloers op de ontwerpen die je soms tegen komt op Facebook, Instagram of andere sociale media? De kans is groot dat een ontwerper hier veel tijd aan heeft besteed. Vaak wordt er wel aandacht besteed aan een logo, website en algemene huisstijl, maar niet goed nagedacht over de sociale media.

Ready 2 get started?

Wij wel, dus neem vooral contact op!

Logo website 2you marketing

Groeien in jouw sector? 2you marketing is de creatieve marketing partner die MKB en organisaties helpt te groeien dankzij slimme marketingstrategieën.

CONTACT

+31 (0)6 36505577

info@2youmarketing.nl 

Spinnekop 2-3 (kantoor 2H),
1444 GN, Purmerend

Copyright © 2022 2you marketing – All Rights Reserved  |  Privacy verklaring  |  Cookiebeleid