Webdesign

Jouw website bepaalt voor een groot gedeelte de uitstraling van jouw onderneming op het internet. Het is daarom belangrijk dat deze aansluit bij de huisstijl die jij op andere plekken hanteert. In het proces van webdesign zullen wij jouw offline huisstijl matchen met de nieuwe online huisstijl. Door middel van een iteratief proces zullen wij jouw huisstijl ook perfect online tot recht laten komen.

Wat is het voordeel van webdesign?

N

Jouw website wordt door een professional ontworpen

N

Door het iteratief proces zijn aanpassingen snel gemaakt

N

De website wordt met de grootst mogelijke usability ontworpen

Al onze websites worden gebouwd op het platform WordPress. WordPress zorgt ervoor dat de website overzichtelijk kan worden bijgehouden. Een nieuwe pagina toevoegen? Geen probleem, dat kan met WordPress. Een nieuw bericht over een nieuw product toevoegen? Geen probleem, ook dit kan met WordPress! Mocht je dit uit handen willen geven dan doen wij dit natuurlijk graag voor je. Zo bieden wij ook website onderhoud en beheer aan, hierdoor hoef je alleen maar aan te geven wat jij wilt aanpassen en wij regelen het voor je.

Na het ontwerpen van jouw website zullen wij de website in development nemen. De website die wij opleveren zijn altijd responsive! Geen excuus. Een responsive website houdt in dat deze op alle apparaten goed te gebruiken is. Zo zijn oude website vaak niet goed te gebruiken op mobiel en tablet, waardoor gebruikers misschien sneller je website verlaten. Door te optimaliseren voor het gebruik van alle apparaten minimaliseren we het aantal gebruikers dat jouw website verlaat.

Naast het ontwerpen en developen van je website bieden wij ook aan om de website hosting voor jou uit handen te nemen. Zo hoef je daar ook niet meer naar om te kijken. Wij regelen het opzetten van je email koppeling, het aanvragen van SSL verificatie van jouw website, het vastleggen van je domeinnaam of het opstellen van een DNS koppeling.

Op zoek naar een nieuwe website, hosting of beheer en onderhoud? Kom dan snel in contact met ons om de mogelijkheden te bespreken!

Ready 2 get started?

Wij wel, dus neem vooral contact op!

Logo website 2you marketing

Groeien in jouw sector? 2you marketing is de creatieve marketing partner die MKB en organisaties helpt te groeien dankzij slimme marketingstrategieën.

CONTACT

+31 (0)6 36505577

info@2youmarketing.nl 

Spinnekop 2-3 (kantoor 2H),
1444 GN, Purmerend

Copyright © 2022 2you marketing – All Rights Reserved  |  Privacy verklaring  |  Cookiebeleid