Website hosting en beheer

Een goed beheer van de server waarop je website, email en mogelijk andere applicaties op draaien is van cruciaal belang voor je organisatie. Heeft u onvoldoende kennis en tijd om dit zelf bij te houden? Dan nemen wij van 2you marketing graag de webhosting voor jou uit handen.

Wat is het voordeel van website hosting en beheer?

N

Wij bezitten alle technische vaardigheden om jouw website online te houden

N

Bij problemen met jouw website gaan wij op zoek naar het probleem en de oplossing

N

Wij zorgen dat jouw website altijd up-to-date is en blijft

Hosting

Webhosting houdt normaliter het opslaan van afbeeldingen, informatie en andere inhoud in. Vaak wordt deze ruimte op een server gebruik om de website en email te runnen. Wij zorgen ervoor dat dit allemaal vlekkeloos gebeurt, zodat jij je daar geen zorgen om hoeft te maken.

Of je nou een extra domeinnaam wilt aanschaffen, een extra subdomein wilt toevoegen of een DNS wilt instellen omdat je tegenwoordig ook veel verkeer vanuit het buitenland krijgt: wij regelen het voor je!

Als er vraag naar is zullen wij deze diensten in eigen beheer nemen, zodat jij daar niet naar om hoeft te kijken. Jouw website zal door ons altijd online zijn en je email zal altijd te gebruiken zijn. Door te letten op het serveronderhoud en eventuele vragen hoef jij hier niet meer naar om te kijken. Plugins zullen worden geupdate, zodat jij altijd de nieuwste en best beveiligde website hebt. 

Om een zo snel mogelijke ervaring op je website te garanderen maken wij vanuit 2you marketing gebruik van TransIP. 

Beheer

Wanneer wij het beheer van jouw website verzorgen ben je ervan verzekerd dat je website altijd up-to-date is en voldoet aan de veiligheidseisen. Er wordt met regelmaat een update uitgebracht van WordPress en de bijbehorende WordPress thema’s. Wij zorgen voor alle klanten die bij ons het beheer onderbrengen dat alle updates van het CMS en de plug-ins correct geïnstalleerd worden; hier heeft u dus geen omkijken naar.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om nieuwe pagina’s, teksten of afbeeldingen toe te voegen aan jouw website zonder dat jij dit hoeft te doen. Zo zorgen wij er samen voor dat jouw website er ten alle tijden mooi en verzorgd uit blijft zien. 

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op!

Ready 2 get started?

Wij wel, dus neem vooral contact op!

Logo website 2you marketing

Groeien in jouw sector? 2you marketing is de creatieve marketing partner die MKB en organisaties helpt te groeien dankzij slimme marketingstrategieën.

CONTACT

+31 (0)6 36505577

info@2youmarketing.nl 

Spinnekop 2-3 (kantoor 2H),
1444 GN, Purmerend

Copyright © 2022 2you marketing – All Rights Reserved  |  Privacy verklaring  |  Cookiebeleid