Website development

Een nieuwe website of de huidige website een broodnodige update geven? Verschillende systemen koppelen aan jouw website zodat je administratie en contact met klanten makkelijker wordt? Een nieuwe e-commerce website opzetten en geen idee waar je moet beginnen? Dan ben je aan het goede adres bij 2you marketing.

Wat is het voordeel van website development?

N

De website/webshop wordt geheel naar jouw wensen ontwikkeld

N

Snelle en gemakkelijke implementatie

N

Aanpassingen aan systemen worden snel aangepast

Naast het bouwen van een website koppelen we ook verschillende systemen en implementeren wij functies op jouw website om het gebruiksgemak te vergroten voor iedereen. Zo kan het mogelijk zijn dat jij tickets wilt verkopen op jouw website, een agenda wilt bijhouden, of klanten de mogelijkheid wilt bieden om lessen online te boeken. Door verschillende systemen aan de website te koppelen kan dit vanaf nu allemaal online in een overzichtelijke omgeving.

Gebruiksgemak van een website is erg belangrijk. Uit onderzoek is gebleken dat klanten de website verlaten als zij een slechte gebruikerservaring hebben met een website. Het is dus belangrijk om daarin te investeren om alles uit jouw website te halen.

Al onze websites worden gebouwd op het platform WordPress. WordPress zorgt ervoor dat de website overzichtelijk kan worden bijgehouden. Een nieuwe pagina toevoegen? Geen probleem, dat kan met WordPress. Een nieuw bericht over een nieuw product toevoegen? Geen probleem, ook dit kan met WordPress! Mocht je dit uit handen willen geven dan doen wij dit natuurlijk graag voor je. Zo bieden wij ook website onderhoud en beheer aan, hierdoor hoef je alleen maar aan te geven wat jij wilt aanpassen en wij regelen het voor je.

Naast het ontwerpen en developen van je website bieden wij ook aan om de website hosting voor jou uit handen te nemen. Zo hoef je daar ook niet meer naar om te kijken. Wij regelen het opzetten van je email koppeling, het aanvragen van SSL verificatie van jouw website, het vastleggen van je domeinnaam of het opstellen van een DNS koppeling.

Op zoek naar een nieuwe website, hosting of beheer en onderhoud? Kom dan snel in contact met ons om de mogelijkheden te bespreken!

Ready 2 get started?

Wij wel, dus neem vooral contact op!

Logo website 2you marketing

Groeien in jouw sector? 2you marketing is de creatieve marketing partner die MKB en organisaties helpt te groeien dankzij slimme marketingstrategieën.

CONTACT

+31 (0)6 36505577

info@2youmarketing.nl 

Spinnekop 2-3 (kantoor 2H),
1444 GN, Purmerend

Copyright © 2022 2you marketing – All Rights Reserved  |  Privacy verklaring  |  Cookiebeleid