Social media beheer

Al je social media platformen bijhouden kan veel tijd kosten. Een Instagram story hier, een LinkedIn post daar, en vergeet nou niet dat filmpje op Facebook te zetten! Om de controle te behouden helpen we je graag met het creëren en beheren van al je content. Want jij wilt toch ook niet teveel tijd besteden aan het maken van posts in tientallen verschillende formaten? Of het nou gaat om Facebook, Instagram, LinkedIn of elk ander social media platform, wij staan voor je klaar! Bekijk wat we voor jou kunnen betekenen. 

Social media beheer

Al je social media platformen bijhouden kan veel tijd kosten. Een Instagram story hier, een LinkedIn post daar, en vergeet nou niet dat filmpje op Facebook te zetten! Om de controle te behouden helpen we je graag met het creëren en beheren van al je content. Want jij wilt toch ook niet teveel tijd besteden aan het maken van posts in tientallen verschillende formaten?

Marlon en Stijn poseren voor Over Ons

Hoe werkt social media beheer?
De zorgen om je activiteit op social media kunnen eindelijk aan de kant gezet worden. Je kiest ervoor om je social media kanalen door ons te laten beheren, goede zet! Aan het begin van elke maand zullen wij een contentkalender laten zien, op deze kalender is precies te zien wanneer wij welke content plaatsen op welk kanaal. Dit zorgt ervoor dat jij van tevoren inzicht hebt op wat er komen gaat en slechts een keer een akkoord hoeft te geven om voor de gehele maand voorzien te worden van content.

Vervolgens kan je het posten aan ons overlaten, wij zorgen ervoor dat de content precies gepost wordt zoals aangegeven op de contentkalender. Dit zorgt ervoor dat jij je kan focussen op je eigen werk en zelf niet hoeft om te kijken naar je social media kanalen.

Wat als er gereageerd wordt op mijn content?
Tof! Er wordt gereageerd op de content die wij geplaatst hebben via jouw bedrijfsaccount, wat nu? Wij spreken van tevoren af welke tone of voice er gebruikt wordt naar potentiële klanten en volgers van de accounts. Hierdoor kunnen wij zelf zo snel mogelijk reageren op vragen, opmerkingen en eventuele klachten. Dit doen wij op een nauwkeurige manier waardoor de social media pagina actief en professioneel overkomt. Mochten we zelf geen antwoord kunnen geven op een vraag? Dan proberen wij zo snel mogelijk te schakelen om tot een goede reactie te komen.

De maand is voorbij, en nu?
Op naar de volgende succesvolle maand! Maar niet voordat wij gereflecteerd hebben op de resultaten van de afgelopen maand. Wij houden de statistieken op social media nauwkeurig bij waardoor we goed inzicht verkrijgen in hoe onze content scoort. Wordt het bereik groter door het plaatsen van video’s? Of reageert de doelgroep eerder op een poll? Door het maken van een overzichtelijke rapportage reflecteren we op de resultaten om zo de content verder te optimaliseren. 

Dus waar wacht je nog op! Kom vandaag nog met ons in contact, dan zorgen wij samen voor activiteit en succes op social media!

Ready 2 get started?

Wij wel, dus neem vooral contact op!

Logo website 2you marketing

Groeien in jouw sector? 2you marketing is de creatieve marketing partner die MKB en organisaties helpt te groeien dankzij slimme marketingstrategieën.

CONTACT

+31 (0)6 36505577

info@2youmarketing.nl 

Spinnekop 2-3 (kantoor 2H),
1444 GN, Purmerend

Copyright © 2022 2you marketing – All Rights Reserved  |  Privacy verklaring  |  Cookiebeleid