Meer klanten & omzet door advertenties op Facebook en Instagram

Kan jouw productpagina wel wat meer potentiële klanten verwelkomen? Of wordt het nu toch echt tijd om die nieuwe klant binnen te halen? Natuurlijk kan dat! Besteed je social media marketing uit bij 2you marketing en verhoog je omzet.

Het is gratis 😉

Marlon en Stijn

Meer zichtbaarheid online

Je hebt een uniek product of een interessante dienst, maar waar blijven die klanten nou? Zonder de juiste promotie loop je misschien wel honderden potentiële kopers mis. Zonde, niet waar?

Door de inzet van social media is het mogelijk om de zichtbaarheid van je bedrijf, merk of winkel aanzienlijk te vergroten. Het adverteren op platformen zoals Facebook en Instagram is daarom een zeer strategische zet om jouw succes te vergroten. Maar hoe gaat dat nou precies in werking? Wij van 2you marketing schieten te hulp!

5 uit 5 op basis van 5 reviews

Hoe fijn zou het zijn als…

Icoon online marketing

De ideale klant...

Voortaan naar jouw website komt, met daadwerkelijke interesse in jouw product of dienst.

Icoon social media

Terwijl jij...

Een duidelijke strategie hebt, waardoor je precies weet wat je wanneer moet doen.

Icoon website

En ondertussen…

De volgende verkoop al binnen is omdat mensen eindelijk van jouw product afweten.

Claim jouw adviesgesprek!

Je bent op dit moment slechts een klik verwijderd van het claimen van jouw gratis strategie call. Het is helemaal gratis en geheel vrijblijvend, dus waar wacht je nog op! 😉

Social advertising

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Collage van foto's

Waarom ondernemers hun advertenties uitbesteden

Tijd

Spendeer tijd aan taken die je écht leuk vindt en laat het bedenken, creëren en bijhouden van campagnes en advertenties aan ons over.

Expertise

Maak je geen zorgen over alle nieuwe veranderingen in de markt. Wij zijn direct op de hoogte en passen jouw strategieën indien nodig aan.

Omzet

Kijk met een gerust hart naar je rekening. Door de nieuwe klanten via Facebook ads kun je eindelijk écht gaan verdienen.

Hoe werkt het?

Benieuwd wat het proces inhoudt? In 5 eenvoudige stappen zetten wij succesvolle campagnes op voor jouw bedrijf. Samen gaan we werken aan het succes van jouw product of dienst.

Gesprek

Klaar om een call in te plannen? Te gek! Tijdens een introductiegesprek bespreek je samen met een van onze specialisten wat jouw doelen zijn en hoe deze haalbaar worden. Aan de hand van onze expertise geven wij strategisch advies en gaan we op zoek naar verbeterpunten ten behoeve van de social media van jouw bedrijf.

Offerte op maat

Vond je het introductiegesprek interessant genoeg en zie jij het wel zitten om een eerste pilot met social media advertenties te draaien? Uitstekend! Wij brengen een offerte op maat uit waarin wij je voorzien van alle benodigde diensten. Wees gerust, onze offerte is geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast!

Campagnes opzetten

Ga jij akkoord met onze offerte? Goede zet! Vanaf nu gaan wij volle bak aan de slag om alles in te stellen en op te zetten. Naast dat er advertenties, doelgroepen en campagnes gemaakt worden, maken wij via de website meetbaar hoeveel resultaat er aan de hand van jouw doelstelling behaald wordt. Want meten is weten!

Analyseren en optimaliseren

En dat ‘meten is weten’ komt hier nog eens extra van pas! Aan de hand van de behaalde resultaten analyseren en optimaliseren wij de campagnes om een nog beter resultaat te behalen. Ons doel is om zoveel mogelijk conversies te genereren tegen zo laag mogelijke kosten. Wel zo fijn toch?

Rapporteren

Tevreden over de resultaten? Wij hopen van wel! Om jou helemaal op de hoogte te houden van de resultaten die wij hebben behaald, sturen wij elke maand een rapportage. Zo ben jij altijd op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de campagnes.

Zij gingen je al voor

De onderstaande partners gingen jou al voor. Word jij de volgende die wij aan dit mooie rijtje partners mogen toevoegen?

Logo De Openbare WerkPlaats
Logo Brave Sales
Logo RS Finance
Logo Michelle Schouten
Logo TheBigDataChef
Logo Karen

Begin vandaag nog met groeien!

Wij helpen jou bedrijf online te groeien met onze slimme strategieën! Vul snel het formulier in en wij bespreken in een gratis strategiesessie wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Social advertising

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Logo website 2you marketing

Groeien in jouw sector? 2you marketing is de creatieve marketing partner die MKB en organisaties helpt te groeien dankzij slimme marketingstrategieën.

CONTACT

+31 (0)6 36505577

info@2youmarketing.nl 

Spinnekop 2-3 (kantoor 2H),
1444 GN, Purmerend

Copyright © 2022 2you marketing – All Rights Reserved  |  Privacy verklaring  |  Cookiebeleid