Case

800+ leads voor politievakbond ANPV

Introductie

De ANPV is in Nederland de enige echt geheel onafhankelijke politievakbond. Een bond voor en door collega’s. Alle hoofdbestuursleden zijn collega’s uit de praktijk die het klappen van de zweep kennen. De ANPV kan opereren en posities innemen, zonder in het keurslijf van een overkoepelend orgaan te zitten. Zij zijn als politievakbond op geen enkele wijze gebonden aan politieke- of levensbeschouwelijke stromingen of denkbeelden.

ANPV is een organisatie die de rechtsposities, beloningen en belangen op het gebied van veiligheid, gezondheid en welzijn binnen de werkrelaties van haar leden behartigt en verbetert. Inmiddels doen zij dit voor meer dan 5000 collega’s van de Nationale Politie.

Diensten

Leadgeneratie
Social media marketing

Klant

Vakbond ANPV
Brave Sales Solutions

De uitdaging

De ANPV is altijd op zoek om meer collega’s aan zich te verbinden, om zo een betere uitgangspositie te hebben tijdens onderhandelingen. Als de vakbond meer collega’s achter zich heeft staan kunnen zij meer voor elkaar krijgen voor haar leden.

ANPV vroeg zich af hoe zij het beste deze nieuwe leden aan zich konden binden. Tijdens hun zoektocht naar een nieuwe campagne voor ledenwerving kwamen zij uit bij Brave Sales Solutions, een partner van 2you marketing. Brave Sales Solutions houdt zich al enkele jaren bezig met telefonische ledenwerfcampagnes. Zij helpen diverse klanten, waaronder vakbonden, met het werven van nieuwe leden, sales en acquisities. 

De ANPV zocht een nieuwe manier van ledenwerving, omdat zij zich wilde richten op de jonge aspirant-agenten van de Politie Academie. Door zich te focussen op de jonge aspirant-agenten van de Landelijke Politie hoopt de ANPV nieuwe leden bij te kunnen staan tijdens hun gehele aankomende carrière. 

Vanuit die vraag werd de opdracht van de ANPV door Brave Sales Solutions bij 2you marketing neergelegd. Wij gingen in overleg om de best mogelijke campagne op te zetten voor deze jonge doelgroep.

Het lastige van deze campagne is dat de doelgroep uitermate specifiek is, hierdoor is de doelgroep ook heel klein. Via sociale media is het lastig om hulpverleners goed te targetten met advertenties.

De oplossing

Voor ANPV heeft 2you marketing een mooie campagne opgezet die zich richt op aspirant-agenten van de Politie Academie. Door hele specifieke targeting is het gelukt om de doelgroep aan te spreken met onze campagnes via Facebook en Instagram.

Door fotografie en grafische elementen uit de huisstijl van ANPV te combineren zijn er goedwerkende advertenties gecreëerd. Hierbij is het onze insteek geweest dat de doelgroep zichzelf zou herkennen in de lopende advertenties.

“Goede en behulpzame mensen bij 2you marketing. Denken mee en geven goed advies. Daarnaast leveren ze absoluut goede kwaliteit service!”

Erwin
Brave Sales Solutions

Facts & resultaten

Het resultaat? We hebben voor de politievakbond ANPV en Brave Sales Solutions 800+ leads gegenereerd, met een gemiddelde prijs van €4,00 per lead. 

800+

leads and counting…

€4,00

cost per lead

5.500

unieke kliks

[helpful]

Marlon poserend voor een blauwe achtergrond

Marlon Visser
Marketing & content

marlon@2youmarketing.nl
+31 (0)6 365 055 77

Andere projecten

We werken voor meer mooie organisaties en bedrijven. Bekijk de onderstaande websites om te ontdekken wat wij nog meer hebben gedaan.

Afbeelding van de nieuwe website van Brave Sales Solutions

Brave Sales Solutions

Een nieuwe website om klanten te informeren.

De nieuwe website van RS Finance

RS Finance

Van oubollig naar nieuwe huisstijl met bijpassende website.

De website van VerzuimPartners

VerzuimPartners

We bouwde een simpele website om de vele diensten weer te geven.

Logo website 2you marketing

Groeien in jouw sector? 2you marketing is de creatieve marketing partner die MKB en organisaties helpt te groeien dankzij slimme marketingstrategieën.

CONTACT

+31 (0)6 36505577

info@2youmarketing.nl 

Spinnekop 2-3 (kantoor 2H),
1444 GN, Purmerend

Copyright © 2022 2you marketing – All Rights Reserved  |  Privacy verklaring  |  Cookiebeleid